Camile Schelstraete
Volledig scherm
PREMIUM
© Camile Schelstraete

Hontenisse profiteert van dramawedstrijd op dramadag van concurrent

VIERDE KLASSE AVLISSINGEN - Koploper Hontenisse maakte zondag in de vierde klas A geen fout bij Vogelwaarde en won ook zijn vierde duel, al was het met minimaal verschil (1-2).

 1. Papa Niek Luime laat zich bij HVV'24 weer inspireren door zoon James
  PREMIUM

  Papa Niek Luime laat zich bij HVV'24 weer inspireren door zoon James

  PHILIPPINE - Een jaar geleden werd Niek Luime voor het eerst vader en vierde hij dat een dag na de geboorte van zijn zoon James met drie treffers tegen Philippine. Zondag deed de spits van HVV’24 dat op de eerste verjaardag van de kleine Luime dunnetjes over. Papa Luime tekende – uitgerekend weer tegen Philippine - voor de eerste twee doelpunten van HVV’24. Daarmee had de aanvaller een belangrijke aandeel in de 0-3 zege van de Hulster formatie.
 2. Trainer van Goes: ‘We moeten allemaal in de spiegel kijken‘
  PREMIUM
  VIDEO

  Trainer van Goes: ‘We moeten allemaal in de spiegel kijken‘

  GOES - De derdedivisionist verliest kansloos van Excelsior’31 (1-3). ,,Het zat er geen moment in.” Het verschil in kwaliteit tussen hekkensluiter Goes en nummer twee Excelsior’31 was dan ook groot. Normaliter kan trainer Kevin Hollander hiermee leven. Zaterdag was dat niet het geval. ,,We nemen geen verantwoordelijkheid. Er hoeft niet met vingertjes naar elkaar gewezen te worden. Iedereen moet in de spiegel kijken: de jongens, de staf en ikzelf.”