Volledig scherm
Kevin Hollander is volgend seizoen trainer van VC Vlissingen én van JVOZ JO17-1. © Ruben Oreel

Hollander wordt ook trainer bij JVOZ

VLISSINGEN - Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland heeft twee nieuwe trainers aan de staf voor komend seizoen toegevoegd. Kevin Hollander wordt bij de JO17 de opvolger van de vertrekkende John Karelse, terwijl Peter Tahitu het meisjesteam Onder 15 gaat trainen.

Hollander is nu nog trainer van zaterdag-derdeklasser Walcheren  en staat komend seizoen aan het roer bij zondag-hoofdklasser VC Vlissingen. Dat gaat hij combineren met het trainerschap bij JVOZ. Kevin Hollander hoopt de komende periode zijn cursus Uefa A af te ronden. Hij neemt deze zomer bij JO17-1 de plek in van John Karelse, die komend seizoen trainer is van zaterdag-hoofdklasser Achilles Veen. Karelse, die begin dit jaar opstapte bij VC Vlissingen, is dan wellicht ook nog actief bij Philippine. Hij ging onlangs aan de slag bij de zondag-derdeklasser.

Peter Tahitu is jarenlang actief geweest als jeugdtrainer bij diverse verenigingen en de laatste jaren vooral bij Zeelandia Middelburg. Dit seizoen is Tahitu verantwoordelijk voor het eerste vrouwenteam van Zeelandia Middelburg. JVOZ is met beide trainers een overeenkomst voor één seizoen aangegaan, met de intentie om langer met elkaar samen te werken. In de komende weken moet de totale trainersstaf voor komend seizoen compleet worden gemaakt.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement