Hoek zet rood aanlopend Goes met duidelijke cijfers opzij

DERDE DIVISIE/VIDEO'sHOEK – In de eerste Zeeuwse derby ooit in de derde divisie, kwam een uitslag op het scorebord waar vooraf alleen de meest optimistische supporter van Hoek op had gerekend. De Zeeuws-Vlaamse ploeg versloeg het dolende Goes met maar liefst 6-1. De bezoekers kregen voor rust de beste kansen, maar keken halverwege wel tegen een 2-0-achterstand aan. De ploeg van trainer Ruud Pennings raakte na 25 minuten ook nog eens Sherief Tawfik kwijt door een rode kaart en had na rust weinig tot niets meer in te brengen.

0 reacties

 1. Terug in de tijd met Istvan Bakx: ‘Als ik de bal had moest ik er iets goeds mee doen’
  PREMIUM

  Terug in de tijd met Istvan Bakx: ‘Als ik de bal had moest ik er iets goeds mee doen’

  MIDDELBURG - In de zomerrubriek van 2021 nemen Zeeuwse sporters ons aan de hand van een oude teamfoto mee terug in de tijd. In de derde aflevering is het woord aan voetballer Istvan Bakx. De inmiddels 35-jarige Bakx kent een behoorlijk kleurrijke voetbalcarrière. Het begon allemaal in de jeugd van het inmiddels ter ziele gegane Zeeland Sport in Vlissingen. In de D1 werd hij gescout door Feyenoord en verkaste hij naar de jeugdopleiding in Rotterdam. Later zou hij nog voor een tiental profclubs in Nederland, België en Zuid-Afrika spelen. Bakx kreeg de bijnaam ‘google-spits’, nadat coach Hein Vanhaezebrouck hem via zoekmachine Google met de zoekopdracht ‘linkeraanvaller’ had gevonden en naar Kortijk gehaald. Inmiddels is hij neergestreken bij Hoek en actief als trainer bij JVOZ.
 2. Daan Klomp: Man of the Match en drie belangrijke punten met Cavalry FC

  Daan Klomp: Man of the Match en drie belangrij­ke punten met Cavalry FC

  WINNIPEG - Daan Klomp was de gevierde man vrijdag bij Cavalry FC. De uit Wissenkerke afkomstige verdediger speelde een ijzersterke wedstrijd tegen Forge FC, boekte met zijn ploeg een verdiende 2-1-overwinning en werd uitgeroepen tot Man of the Match. Voor Klomp en Cavalry FC was het de laatste wedstrijd in de ‘bubbel’ in Winnipeg, waar de acht teams uit de Canadese Premier League acht wedstrijden hebben afgewerkt.