Volledig scherm
Sander Versendaal. © Dirk Jan Gjeltema

Hoek strikt met Sander Versendaal opnieuw een Zeeuwse speler

HOEK - Hoek heeft in Sander Versendaal een verdediger aan de selectie toegevoegd. Versendaal speelde afgelopen seizoen bij Oostkapelle.

Nadat een overgang naar Jong NAC eerder dit jaar was afgeblazen, leek de oud-speler van onder meer JVOZ en FC Twente bij Oostkapelle te blijven. De rechtsback maakt nu echter alsnog een stap hogerop, naar derdedivisionist Hoek.

Bij Hoek is hij de vijfde Zeeuwse talent die de selectie komt versterken. Ook Erwin Franse (Goes), Francis Kabwe Manengela (Halsteren), Roycel James (Goes) en Abdoe Abdenbi (VC Vlissingen) maken de overstap. Doelman Nicholas Skverer (Woezik) en verdediger Alexander Embrechts (Westhoek) komen eveneens naar Hoek.

Het vertrek van Versendaal is een aderlating voor Oostkapelle dat eerder zijn aanval uitgehold zag worden met het vertrek van Sjoerd Verhulst en het stoppen van Arjen Pattenier.

Daartegenover staat de komst van Dion Aerssens (Vlissingen), Pepijn Struijk (Zeelandia Middelburg), Steven Meiresonne (Zeelandia Middelburg O-19), Sven Wisse (VCK) en Levi Mombarg (Hoek).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Teleurstelling maakt heel snel plaats voor trots bij Groede
    PREMIUM

    Teleurstel­ling maakt heel snel plaats voor trots bij Groede

    GOES - Alexandra van Quekelberghe zou deze zondag best wel naar Goes willen, om de voetballers van Groede aan het werk te zien in de finale van de nacompetitie. Maar door haar werk bij tankstation Van den Hemel zit dat er niet in, vertelt ze om half twaalf ’s ochtend vanachter de toonbank. ,,Mijn man twijfelde of hij mee zou gaan, omdat hij morgen moet werken’’, lacht ze. ,,Hij belde net dat hij toch maar mee gaat. Als het nodig is, kan hij morgen een snipperdag pakken.’’