Volledig scherm
PREMIUM
Op aangeven van Karim Bannani zorgt Ruben de Jager voor de geruststellende 2-0-voorsprong van Hoek. © Peter Nicolai

Hoek snakt naar koningsbreak

HOEK - Het geblesseerd uitvallen van Rik Impens zette zaterdag de deur open voor Karim Bannani. Door een tactische aanpassing kreeg de 20-jarige linkspoot plots praktisch de hele linkerflank te bespelen. Laat hij dat nu net dolgraag doen. ,,Want ik kòm er liever dan dat ik er al sta’’, zei hij na afloop.

Bannani eiste tegen SJC een hoofdrol voor zichzelf op. Met een doelpunt en een assist (niet helemaal als zodanig bedoeld, maar hij telt wel) zorgde hij voor eindelijk weer ’s een relatief rustige overwinning bij Hoek. De tegenstander uit Noordwijk werd met 3-1 op de bus gezet.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen
    PREMIUM

    Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen

    BARENDRECHT - Na iets meer dan een kwartier voetballen, keek Yarick Dorst zaterdagmiddag enigszins vertwijfeld richting het scorebord. De cijfers waren hard en veelzeggend: 0-3. Ook tegen Hoek had Barendrecht zaterdag weinig in te brengen en verloor uiteindelijk met 0-4. Voor de derdedivisionist was het de vijfde nederlaag van het seizoen, waardoor het opnieuw moet vrezen dat het degradatievoetbal gaat spelen. ,,Dit hebben we vorig seizoen helaas ook al meegemaakt’’, aldus Dorst.