Volledig scherm

Hoek sluit moeizaam seizoen af met een zege

RIJSWIJK - Met een 2-0-overwinning op het veld van Haaglandia zette Hoek zaterdagmiddag een punt achter een seizoen om snel te vergeten.

Na de degradatie uit de topklasse hoopte de ploeg mee te kunnen doen om de prijzen, maar daar was na een zwakke seizoensstart geen sprake van. Vorige week speelde de ploeg van Jannes Tant zich tegen Deltasport pas veilig, op de laatste speeldag volgde nog een overwinning in Rijswijk. De goals kwamen op naam van topscorer Guillaume Clinckemaillie en Reguillo Vandepitte, die een mooi uitgespeelde aanval met rechts afrondde: 0-2.

Lees dinsdag meer over Hoek in de PZC, de digitale krant of op Blendle

  1. Hoek heeft al snel gezien wat spits Akindayini in huis heeft

    Hoek heeft al snel gezien wat spits Akindayini in huis heeft

    HOEK - Na het afhaken van Niek van Sprundel wilden de beleidsbepalers van Hoek zich graag aanvallend versterken. Dinsdagavond stapten daarom twee testspelers het veld op, die zich mochten komen bewijzen. Alex Assontsa (19) is een buitenspeler uit België. Hij werd de afgelopen maanden door Union Sint-Gillis, dat op het tweede niveau in België uitkomt, verhuurd aan eerste-provincialer Auderghem. Maar de meeste ogen waren dinsdag op Daniel Akindayini gericht.