Volledig scherm
PREMIUM
Jonathan Constansia (links) en Gert-Jan van Leiden zijn twee van de vijf spelers van Hoek die op scherp staan en bij een gele kaart één wedstrijd geschorst zijn. © PZC

Hoek heeft ineens een behoorlijk keepersprobleem

HOEK – Om bij de afsluitende training voor het uitduel met Harkemase Boys toch twee doelmannen op het veld te hebben, nam keeperstrainer Guy Neirynck donderdagavond een keeper uit Blankenberge mee naar Hoek. De derdedivisionist kampt ineens met een behoorlijk keepersprobleem, omdat tweede doelman Vin Vercouteren door een schouderblessure dit seizoen niet meer in actie kan komen en Rick Ottjes – keeper van het tweede – zijn pink heeft gebroken.

Met eerste keus Jordi de Jonghe mag er zaterdag dus niets gebeuren in Friesland, waar Hoek de reguliere competitie afsluit. Woensdagavond begint de ploeg van Hugo Vandenheede aan de play-offs en dan zal er toch echt een reservekeeper op de bank moeten zitten. Kevin Wissel, die nu bij het tweede keept, zou een optie kunnen zijn. Maar de kans is ook aanwezig dat Hoek nog snel een doelman vast probeert te leggen, die al minimaal een jaar geen officiële wedstrijd heeft gespeeld en dus snel speelgerechtigd zou kunnen zijn.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement