Volledig scherm
Aaron Verwilligen (links) keert terug bij Hoek. © Erwin Spek

Hoek haalt Verwilligen terug en verlengt met Smulder

HOEK - Derdedivisionist Hoek heeft het middenveld versterkt. Oud-speler Aaron Verwilligen keert per direct terug bij de Zeeuws-Vlamingen. Bovendien heeft Steven Smulder bijgetekend bij de club.

Verwilligen was tijdens het seizoen 2017/18 al actief voor Hoek. Na die voetbaljaargang vertrok de Belg naar Temse, om weer in zijn eigen land actief te zijn. Afgelopen half jaar speelde hij voor KFC Duffel.

Met Verwilligen haalt Hoek een voormalig jeugd-international van België in huis. De middenvelder speelde verder onder meer voor Waasland-Beveren en Saint Gilloise. Hij heeft voor anderhalf seizoen getekend.

Behalve de transfer van Verwilligen maakte Hoek zaterdagmiddag ook bekend dat Steven Smulder heeft bijgetekend op Denoek. De oud-speler van onder meer Feyenoord en NEC heeft zijn contract met een seizoen verlengd.

  1. Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    VLISSINGEN – De tuchtcommissie amateurvoetbal van de KNVB heeft Vlissingen-spelers Milton Roemeratoe en Karim Ben Sellam een straf opgelegd voor de incidenten waar de spelers bij waren betrokken tijdens het duel met FC Boshuizen. Ben Sellam kreeg de langste schorsing, bevestigt een woordvoerder van de tuchtcommissie tegenover deze krant. De reservedoelman van de zondag-eersteklasser moet in totaal vijftien maanden toekijken. Roemeratoe staat in totaal vier maanden aan de kant. Beide spelers hebben vier werkdagen de tijd om in beroep te gaan.