Volledig scherm
Nick de Groote.

Hoek geeft tegen GVVV na rust voorsprong uit handen

VLISSINGEN - Op het kunstgras in Vlissingen liep Hoek zaterdagmiddag tegen de eerste nederlaag van deze voorbereiding aan. De oefenwedstrijd tegen Tweede Divisionist GVVV eindigde na een 1-0-voorsprong bij rust in een 1-2-nederlaag.

In een bij vlagen pittige eerste helft kwam Hoek na 27 minuten op voorsprong. De Braziliaan Leonardo Faioli zette de aanval op en bediende Guillaume Clinckemaillie. De Belg raakte de paal, waarna het voor Nick de Groote een koud kunstje was om de 1-0 binnen te tikken. In de tweede helft kon Hoek na enkele wissels geen vuist meer maken. GVVV speelde ook beter dan voor rust en kwam een kwartier voor tijd op gelijke hoogte door een treffer van Frank Tervoert. De spits kreeg acht minuten later ook alle ruimte om de 1-2 binnen te koppen.

Lees maandag meer over Hoek-GVVV in de PZC.

  1. Hoek heeft al snel gezien wat spits Akindayini in huis heeft

    Hoek heeft al snel gezien wat spits Akindayini in huis heeft

    HOEK - Na het afhaken van Niek van Sprundel wilden de beleidsbepalers van Hoek zich graag aanvallend versterken. Dinsdagavond stapten daarom twee testspelers het veld op, die zich mochten komen bewijzen. Alex Assontsa (19) is een buitenspeler uit België. Hij werd de afgelopen maanden door Union Sint-Gillis, dat op het tweede niveau in België uitkomt, verhuurd aan eerste-provincialer Auderghem. Maar de meeste ogen waren dinsdag op Daniel Akindayini gericht.