‘Het mooie is dat de jongens echt in het plan geloofden‘

VIDEONIJKERK - Op bezoek bij Sparta Nijkerk boekt Hoek een knappe zege. Lieven Gevaert stuurt zijn ploeg tegen de koploper met een duidelijk plan het veld in en dat resulteert in een 1-2-zege. 

 1. PZC Voetbal Podcast #10: Trainen in België, de cijfers van Luctor en interesse voor Hoek-spelers
  PODCAST

  PZC Voetbal Podcast #10: Trainen in België, de cijfers van Luctor en interesse voor Hoek-spe­lers

  VLISSINGEN - Niet alleen door corona werden dit weekeinde wedstrijden afgelast; ook op veel door regen kletsnat geworden velden kon zaterdag en zondag niet worden gevoetbald. Toch kwam een aantal Zeeuwse clubs de afgelopen dagen nog in actie. Vaak op kunstgras, zoals Hoek, Terneuzen en Hontenisse. Maar in Vogelwaarde speelden ze gewoon op natuurgras, ook omdat het voorlopig zomaar de laatste wedstrijd zou kunnen zijn. Het veld kan de komende weken dan wel herstellen.
 2. VCK-aanvaller Ton Hillebrand scoort, ook op social mediaplatform TikTok
  PREMIUM
  VIDEO

  V­CK-aanvaller Ton Hillebrand scoort, ook op social mediaplat­form TikTok

  KOUDEKERKE - Ton Hillebrand woont met zijn moeder en zusje in Koudekerke, heeft het Cios afgerond, werkt als bezorger en heeft al vier jaar een vriendin. Je zou kunnen denken dat de voetballer van VCK het leven van een doorsnee Zeeuwse jongen heeft, maar niets is minder waar. De 21-jarige spierbundel heeft net de grens van 100.000 volgers gepasseerd op social media-app TikTok, waar hij met zijn filmpjes al honderdduizenden mensen heeft vermaakt.