Volledig scherm
Harro Hazelaar, trainer van Oostkapelle: „Onze kracht is verzorgd voetbal spelen, met een goede opbouw van achteruit.” foto Izaäk Verkeste Oostkapelle trainer Harro Hazelaar 17092012. © Izaäk Verkeste

Hazelaar verruilt Yerseke al na één seizoen voor oude liefde

YERSEKE - Zaterdag-derdeklasser Yerseke moet alweer op zoek naar een nieuwe hoofdcoach voor het komende seizoen. Harro Hazelaar, die met de Bevelandse ploeg aan kop gaat in de derde klasse A, kondigde dinsdag zijn vertrek aan. Hij keert terug bij Oostkapelle.

Daar volgt hij Jaimy van Bloppoel op, die op zijn beurt weer terugkeert naar Kapelle. Hazelaar was tussen 2012 en 2015 al werkzaam als hoofdtrainer bij de geel-blauwen. Hij degradeerde uit de tweede klasse en keerde een jaar later weer terug op dat niveau via de nacompetitie.

Daarna kreeg hij bij JVOZ een jeugdteam onder zijn hoede. Deze zomer keerde hij bij Yerseke terug in het seniorenvoetbal.

Lees alles over de wisselingen op trainersgebied in het Zeeuwse amateurvoetbal in onze Trainerstombola.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek de komende tijd zonder Fitsch en Tiebosch

    Hoek de komende tijd zonder Fitsch en Tiebosch

    HOEK – Na twee nederlagen op rij treedt Hoek zaterdagmiddag op eigen veld aan tegen Jong FC Groningen. Hugo Vandenheede kan geen beroep doen op verdediger Lionel Fitsch en aanvallende middenvelder Gianni Tiebosch, die beiden een knieblessure hebben. Fitsch heeft last van zijn patellapees, Tiebosch kampt met letsel aan de meniscus. De verwachting is dat het duo drie tot zes weken afwezig zal zijn. Jordi de Jonghe en Sidy Ceesay zijn ook nog niet inzetbaar.