Volledig scherm
Marco Groeneveld gaat Bruse Boys verlaten © DirkJan Gjeltema

Groeneveld gaat na 'zwaar jaar' bij Bruse Boys op zoek naar iets nieuws

BRUINISSE - Trainer Marco Groeneveld heeft de knoop doorgehakt. Na het huidige seizoen vertrekt hij bij zaterdag-eersteklasser Bruse Boys.

,,Ik heb het bestuur ingelicht'', zei de oefenmeester na het duel van zijn ploeg met Heinenoord, dat met 1-2 verloren ging. ,,Na dit seizoen vertrek ik bij Bruse Boys. Het is een zwaar seizoen en het zal zwaar blijven. Het kost me veel energie.''

Als het seizoen erop zit, gaat Groeneveld op zoek naar een nieuwe uitdaging. ,,Ik wil graag verder kijken, zo kun je het denk ik het beste omschrijven'', gaf hij aan. ,,Het niveau waarop ik nu actief ben, smaakt naar meer.''

De trainer uit Goes is aan zijn tweede seizoen bezig in Bruinisse. In zijn eerste jaar werd hij kampioen in de tweede klasse en promoveerde hij met Bru naar de eerste klasse. Daarin strijdt hij momenteel tegen degradatie met de Schouwse formatie.

Een overzicht van alle wisselingen in het Zeeuwse trainersgilde is te vinden in de Trainerstombola

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.