Volledig scherm
Marco Groeneveld dacht na dit seizoen te vertrekken bij Bruse Boys, maar heeft alsnog overeenstemming bereikt over een verbintenis voor nog een seizoen. © DirkJan Gjeltema

Groeneveld bedenkt zich en blijft Bruse Boys alsnog trouw

BRUINISSE - Marco Groeneveld komt terug op zijn beslissing om aan het eind van het seizoen bij Bruse Boys te vertrekken. De hoofdcoach van de zaterdag-eersteklasser plakt er toch nog een jaar aan vast.

Groeneveld zei begin december 2017 tegenover de PZC aan een zwaar jaar bezig te zijn. ,,Het kost me veel energie'', liet hij destijds optekenen. Dat is nog altijd zo, maar het gevoel bij de club uit het vissersdorp is sterker dan hij had verwacht.

Dat goede gevoel is blijkbaar wederzijds, want de trainer uit Goes is ook voor een derde seizoen in Bruinisse vastgelegd. In zijn eerste jaar werd hij kampioen in de tweede klasse en promoveerde hij met Bru naar de eerste klasse. Daarin strijdt hij momenteel tegen degradatie met de Schouwse formatie.

Lees alles over de trainerswisselingen in het Zeeuwse voetbal in onze Trainerstombola.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.