Volledig scherm
Marco Groeneveld dacht na dit seizoen te vertrekken bij Bruse Boys, maar heeft alsnog overeenstemming bereikt over een verbintenis voor nog een seizoen. © DirkJan Gjeltema

Groeneveld bedenkt zich en blijft Bruse Boys alsnog trouw

BRUINISSE - Marco Groeneveld komt terug op zijn beslissing om aan het eind van het seizoen bij Bruse Boys te vertrekken. De hoofdcoach van de zaterdag-eersteklasser plakt er toch nog een jaar aan vast.

Groeneveld zei begin december 2017 tegenover de PZC aan een zwaar jaar bezig te zijn. ,,Het kost me veel energie'', liet hij destijds optekenen. Dat is nog altijd zo, maar het gevoel bij de club uit het vissersdorp is sterker dan hij had verwacht.

Dat goede gevoel is blijkbaar wederzijds, want de trainer uit Goes is ook voor een derde seizoen in Bruinisse vastgelegd. In zijn eerste jaar werd hij kampioen in de tweede klasse en promoveerde hij met Bru naar de eerste klasse. Daarin strijdt hij momenteel tegen degradatie met de Schouwse formatie.

Lees alles over de trainerswisselingen in het Zeeuwse voetbal in onze Trainerstombola.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Het klassieke keepersverhaal van Jens Verstraeten
    PREMIUM

    Het klassieke keepersver­haal van Jens Verstrae­ten

    CLINGE - Het is het klassieke keepersverhaal. Is het 'echte keepertje' ziek, zwak of misselijk, wie moet er dan in de goal? Juist, de langste. En dus gingen alle ogen van zijn pubervriendjes destijds naar Jens Verstraeten, die zijn huidige lengte (1.96 meter) toen al binnen handbereik had. De centrale middenvelder van de C1 vond zijn roeping en hield in zijn eerste wedstrijd tegen de koploper meteen 'de nul'. Zijn plaats onder de lat stond hij nooit meer af.