Volledig scherm
Said Bouzambou krikte zijn seizoenstotaal vrijdag op tot 15 treffers, maar het was niet genoeg voor de winst. © archief Paul ten Hacken

Groene Ster voelt Amsterdamse vloek weer

AMSTERDAM - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen verloren vrijdag in de eredivisie met 5-2 bij asv Lebo in Amsterdam.

De kon de ploeg geen enkele keer bogen op een voorsprong. Topscorer Said Bouzambou nam beide doelpunten voor zijn rekening, waarmee hij zijn seizoenstotaal op 15 goals bracht. Voor de pauze zorgde hij voor de 1-1, direct na de pauze voor de 2-2. Vervolgens liep Lebo weg naar 4-2. In de slotfase werd het nog 5-2 in een fase dat Groene Ster zijn doelman Karim Ben Sellam als veldspeler gebruikte.

Ook in het negende duel van Groene Ster in Amsterdam keerde de Zeeuwse ploeg huiswaarts zonder zege. Zeven nederlagen en twee gelijke spelen waren het deel van Groene Ster in de uitduels met Lebo en ’t Knooppunt.

Door de nederlaag verloor Groene Ster de aansluiting met de bovenste ploegen in de eredivisie.

Het tweede team van Groene Ster verloor eveneens. In Den Bosch was FCK/De Hommel met 5-4 te sterk in de eerste divisie. De Zeeuwse goals waren van Badr Belhadj (2x), Gylermo Siereveld en Mohammed Alhajaji. De reserves staan nu laatste.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement