Volledig scherm
Groene Ster © Lex de Meester

Groene Ster Vlissingen vindt geen gaten in Gouda

GOUDA - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen verloren vrijdagavond in de eredivisie met 5-0 van Watergras.

In Gouda kreeg en creëerde de Zeeuwse eredivisionist voldoende kansen, maar deze omzetten in doelpunten lukte niet, mede doordat de keeper van Watergras een sta-in-de-weg bleek. Halverwege keek Groene Ster al tegen een 3-0-achterstand aan. In de slotfase werd het duel nog enkele minuten stilgelegd, omdat het publiek voorwerpen naar spelers en staf van Groene Ster gooide.

De ploeg blijft met 10 punten uit 10 duels middenmoter in de eredivisie. Volgende week vrijdag (16 december) speelt de ploeg zijn laatste competitiewedstrijd van 2016. In de eigen Baskensburg is nummer drie FC Eindhoven de tegenstander.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.