Volledig scherm
© PZC

Groene Ster Vlissingen vertrekt weer zonder punten uit Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen verloren vrijdagavond met 7-3 op bezoek bij FC Marlène in Heerhugowaard.

De Zeeuwse eredivisionist kwam voor rust op een 2-0-voorsprong. Achraf Laabich en Mourad Azzanagui zorgden beiden voor een doelpunt en een assist. FC Marlène herstelde de averij nog voor de pauze (2-2).

In de tweede helft zorgde Hicham Azzanagui voor een nieuwe, Zeeuwse voorsprong, maar ook die werd tenietgedaan door FC Marlène (3-3). Toen de thuisclub op voorsprong kwam, kon Groene Ster niet meer aanhaken.

Heerhugowaard blijft daardoor een weinig productieve plaats voor Groene Ster Vlissingen. Na dit achtste bezoek is de balans nog een tikkeltje negatiever geworden: zeven van die acht duels gingen verloren.

Over twee weken speelt Groene Ster Vlissingen thuis tegen HV/Veerhuys.

Stand

1. asv LEBO 12-26
2. Hovocubo 12-24
3. FC Eindhoven 12-24
4. FCK/De Hommel 12-24
5. Tigers Roermond 12-23
6. FC Marlène 12-20
7. HV/Veerhuys 12-16
8. Futsal Apeldoorn 12-16
9. Volendam 12-13
10. Groene Ster Vlissingen 12-13
11. TPP/Feyenoord Futsal 12-6
12. White Stones 12-0

  1. ‘Als je nu nog wisselspeler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’
    voetbal vodcast

    ‘Als je nu nog wisselspe­ler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’

    VLISSINGEN - Met slechts twaalf spelers reisden de voetballers van VC Vlissingen gisteren af naar Rijpwetering voor het duel met ROAC. De door blessures en schorsingen geplaagde selectie van Kevin Hollander nam drie punten mee door een doelpunt van Thomas de Rijke (0-1). ,,Als er zo weinig spelers beschikbaar zijn en je dan nog wissel staat, moet je je als speler zorgen maken” zegt Barry van der Hooft in de Voetbal Vodcast van deze week.