Renzo Roemeratoe maakte vrijdagavond zijn eerste officiele doelpunt voor Groene Ster.
Volledig scherm
Renzo Roemeratoe maakte vrijdagavond zijn eerste officiele doelpunt voor Groene Ster. © Paul ten Hacken

Groene Ster Vlissingen verliest voor het eerst van White Stones

EGMOND AAN ZEE - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen verloren vrijdagavond in de eredivisie met 6-4 bij White Stones in Egmond aan Zee.

 1. Philippine pakt eindelijk drie punten, VV Steen krijgt een lesje effectiviteit
  PREMIUM
  DERDE KLASSE A

  Philippine pakt eindelijk drie punten, VV Steen krijgt een lesje effectivi­teit

  VLISSINGEN - Philippine is er na vier wedstrijden eindelijk in geslaagd om de eerste drie punten te behalen. De ploeg profiteerde in de tweede helft van windje mee, terwijl VV Steen juist een lesje effectiviteit kreeg in Breda. HVV‘24 benutte opnieuw niet de kansen en de wedstrijd tussen VV Clinge en Sprundel werd op het laatste moment afgelast vanwege een Corona-besmetting bij de uitploeg.
 2. Jonathan Constansia staat ‘aan’ en daar heeft Hoek profijt van
  PREMIUM
  VIDEO

  Jonathan Constansia staat ‘aan’ en daar heeft Hoek profijt van

  WOERDEN - Het ziet er simpel uit, maar dat is het niet. ,,Probeer het maar eens, zo’n lange bal in één keer uit de lucht klaar leggen.’’ Aan het woord is Jonathan Constansia, die niet over zichzelf praat maar een actie van Istvan Bakx analyseert. Het ‘simpele’ tikje vormt de inleiding tot de beslissende 0-2 van Hoek op bezoek bij Sportlust’46. Invaller Bakx legt de bal klaar voor Reguillo Vandepitte, een andere invaller. Constansia is dan al aan het sprinten, laat iedereen zijn hielen zien en rondt op een bijzondere manier af.