Volledig scherm
© iStock/ThinkStock

Groene Ster Vlissingen verliest na betwiste rode kaart

EINDHOVEN - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen verloren zaterdag in de eredivisie met 6-2 bij ZVV Eindhoven.

De wedstrijd werd getekend door de tweede gele kaart kort voor rust voor Achraf Laabich. Met een man minder incasseerde de Zeeuwse ploeg de 2-2, waarna de 3-2 snel volgde. De rode kaart voor Laabich was in de ogen van Groene Ster echter misplaatst, want de eerste gele kaart was niet voor hem.

In de tweede helft maakte Groene Ster Vlissingen jacht op de gelijkmaker en meer. Maar dat werd niet beloond. ZVV Eindhoven maakte uit de counter 4-2, waarna het in de slotfase ook nog 5-2 en 6-2 werd.

Door de nederlaag zakte Groene Ster naar de achtste plaats; tegenstander ZVV Eindhoven passeerde de club op de ranglijst. Volgende week vrijdag (11 november) speelt de ploeg van trainer Hicham Benhammou in de Baskensburg tegen de nog puntloze nummer laatst Lebo.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.