Volledig scherm
De goal van Achraf Laabich leverde Groene Ster vrijdagavond niks op tegen Hovocubo. © Paul ten Hacken

Groene Ster Vlissingen laat 'gouden' kans liggen

VLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen hebben vrijdagavond een kans op de koppositie laten liggen in de eredivisie.

De Zeeuwse ploeg verloor in de ‘eigen’ Baskensburg met 2-5 van Hovocubo, terwijl koploper ’t Knooppunt met 9-7 verloor van Amicitia/Bert Zeegers. De overwinning bracht Hovocubo samen met Amicitia aan de leiding. Groene Ster Vlissingen staat op drie punten van het leidende duo.

Halverwege was de balans vrijdagavond in Vlissingen nog in evenwicht (2-2). Namens de Zeeuwse eredivisionist scoorden Achraf Laabich en Said Bouzambou. Na de pauze ging het echter mis. Hovocubo scoorde als eerste. Een rode kaart voor Hicham El Kaddouri bleek het breekpunt. Daarna werd het vlot 2-4 en later ook nog 2-5.

Na vier opeenvolgende thuiszeges in de competitie tegen Hovocubo was dit de eerste nederlaag. Over twee weken speelt Groene Ster Vlissingen in de competitie opnieuw een topper, want dan gaat het in Roermond op bezoek bij medekoploper Amicitia/Bert Zeegers.

Het tweede team van Groene Ster Vlissingen had meer succes. De reserves wonnen eerder op de avond voor het eerst in de eerste divisie. In de Baskensburg werd Madereros met 8-3 verslagen. De Zeeuwse doelpunten werden verdeeld over zeven spelers: Mohammed Alhajaji (2), Amine Elbekkaoui, Nicky van Merrienboer, Hicham Azzanagui, Imad Azzanagui, Younes Benkhedda en Thenselo Uranie.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement