Volledig scherm
PREMIUM
Achraf Laabich in het shirt van zaalvoetbaleredivisionist Groene Ster Vlissingen. © Paul ten Hacken

Groene Ster Vlissingen kan de borst weer natmaken

BESCHOUWINGVLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen grepen afgelopen seizoen in de eredivisie net naast deelname aan de play-offs om het landskampioenschap. De ploeg van coach Samir Yaqoobi werd vijfde, waar de vierde plaats nodig was om het toetje opgediend te krijgen. De selectie van dit seizoen is breder en lijkt sterker, zeker na de terugkeer van Saïd Bouzambou en Khalid El Hattach. Toch lijkt het niet realistisch om te zeggen dat Groene Ster die play-offs nu wel even haalt.

Dat Saïd Bouzambou begin maart weer naar Indonesië vertrok, was een streep door de rekening voor Groene Ster. Goed, iedereen zei hem het avontuur weer te gunnen, maar de Vlissingers moesten het seizoen wel afmaken zonder de man die tot dat moment 27 keer had gescoord. Opvallend genoeg slaagde Groene Ster er zonder Bouzambou toch in lang mee te blijven doen om een plek in de play-offs. Van de zes competitieduels die het na het vertrek van de topscorer speelde, won het er vier.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Overwinning Hoek kost toch nog heel veel kracht
  DERDE DIVISIE/VIDEO

  Overwin­ning Hoek kost toch nog heel veel kracht

  RIJSSEN – Toen Roycel James na 51 minuten uit een vrije trap de 0-3 binnenschoot, leek er geen vuiltje aan de lucht voor Hoek. De ploeg van Lieven Gevaert leek Excelsior’31 eenvoudig over de knie te leggen, maar kwam uiteindelijk nog bedrogen uit. De thuisploeg kwam terug tot 2-3 en was na de rode kaart voor Michel Gerritsen Mulkes zelfs nog dicht bij de gelijkmaker. Die viel niet, dankzij een fantastische reflex van doelman Jordi de Jonghe.
 2. Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper
  TWEEDE KLASSE E

  Yerseke kan het karwei niet afmaken tegen koploper

  VLISSINGEN - Halverwege leek Yerseke met een 2-0-voorsprong nog op weg naar een stunt tegen koploper Nieuwenhoorn, maar de bezoekers zorgden er met drie goals na rust voor dat Yerseke toch met lege handen achter bleef. Oostkapelle/Domburg sloot de Walcherse derby met Arnemuiden (3-2) winnend af en Bruse Boys pakte drie punten in ‘s-Heer Arendskerke. MZC’11 won thuis met 2-1 van DBGC, waardoor de Zierikzeese ploeg oprukte naar de derde plaats op de ranglijst.