Volledig scherm
PREMIUM
Achraf Laabich in het shirt van zaalvoetbaleredivisionist Groene Ster Vlissingen. © Paul ten Hacken

Groene Ster Vlissingen kan de borst weer natmaken

BESCHOUWINGVLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen grepen afgelopen seizoen in de eredivisie net naast deelname aan de play-offs om het landskampioenschap. De ploeg van coach Samir Yaqoobi werd vijfde, waar de vierde plaats nodig was om het toetje opgediend te krijgen. De selectie van dit seizoen is breder en lijkt sterker, zeker na de terugkeer van Saïd Bouzambou en Khalid El Hattach. Toch lijkt het niet realistisch om te zeggen dat Groene Ster die play-offs nu wel even haalt.

Dat Saïd Bouzambou begin maart weer naar Indonesië vertrok, was een streep door de rekening voor Groene Ster. Goed, iedereen zei hem het avontuur weer te gunnen, maar de Vlissingers moesten het seizoen wel afmaken zonder de man die tot dat moment 27 keer had gescoord. Opvallend genoeg slaagde Groene Ster er zonder Bouzambou toch in lang mee te blijven doen om een plek in de play-offs. Van de zes competitieduels die het na het vertrek van de topscorer speelde, won het er vier.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.