Volledig scherm
Groene Ster-coach Hicham Benhammou © Paul ten Hacken

Groene Ster onderuit tegen regerend landskampioen ASV Lebo

AMSTERDAM - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen moesten vrijdagavond na drie overwinningen en een gelijkspel weer eens een nederlaag slikken. Op bezoek bij regerend landskam­pioen ASV Lebo had Groene Ster weinig te vertellen: 5-0.

Nadat de Walcherse ploeg een kwartier de nul op het bord had weten te houden, sloeg de Amsterdammers in korte tijd drie keer toe (3-0). Dat was tevens de ruststand. In de tweede helft scoorde ASV Lebo nog twee keer (5-0) en steeg zo naar de vijfde plaats op de ranglijst. Bij Groene Ster gaf coach Hicham Benhammou verschillende jonge spelers weer speeltijd. 

Vrijdagavond spelen de Vlissingers thuis tegen FC Marlène.

  1. Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    BURGH-HAAMSTEDE - Woorden schieten voor Dylan Adelaar (21) tekort als hij wil beschrijven hoe mooi hij het leven vindt als speler van het voetbalteam van de Louisiana State University (LSUS). De enige baaldagen die hij het afgelopen halfjaar had in de Verenigde Staten waren zaterdagen. Dan kwam zijn vorige club Bruse Boys namelijk in actie in de eerste klasse, vaak zonder succes. ,,Helaas heb ik tegen Deltasport (4-1-nederlaag) zelf ook weinig voor elkaar kunnen krijgen’’, sombert hij nog wat na, terugblikkend op het afgelopen weekend.