De spelers van Groene Ster Vlissingen bedanken het publiek.
Volledig scherm
De spelers van Groene Ster Vlissingen bedanken het publiek. © Stefan Maas

Groene Ster moet langs Futsal Apeldoorn om bekerfinale te halen

VLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen spelen in de halve finale van de KNVB beker een uitwedstrijd tegen Futsal Apeldoorn. 

Groene Ster Vlissingen maakt in de competitie juist jacht op deze tegenstander. De Zeeuwse ploeg staat vijfde in de eredivisie, waarin uiteindelijk de top 4 gaat strijden om het landskampioenschap. Futsal Apeldoorn staat momenteel vierde met vier punten meer dan Groene Ster.

In de competitie treffen de ploegen elkaar op vrijdag 8 februari in Vlissingen. In de eerste ronde van de beker speelde Groene Ster tegen het tweede team van Futsal Apeldoorn. Dat duel werd met 1-3 gewonnen. Vervolgens bereikte de ploeg via ZVG/Cagemax 2 (9-1) en TPP/Feyenoord Futsal (2-2, winst na strafschoppen) de laatste vier.

De andere halve finale gaat tussen eredivisie-koploper FC Eindhoven en nummer drie Hovocubo.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Je moet als club dicht bij jezelf blijven’
    PREMIUM

    ‘Je moet als club dicht bij jezelf blijven’

    ROOSENDAAL - De afspraak vindt plaats op een bankje voor het station in Roosendaal, onder een stralende zon. Het is eind mei, de horeca is nog gesloten en Youssif Hamzaoui reist deze dag zoals altijd met de trein door Nederland. Onderwerp van gesprek? Zijn afscheid als voorzitter van Groene Ster Vlissingen, de zaalvoetbalclub waar hij zes jaar aan het roer heeft gestaan. ,,Binnen een vereniging heb je om de zoveel jaar bestuurlijk nieuw elan en dynamiek nodig.’’