Volledig scherm
De spelers van Groene Ster Vlissingen bedanken het publiek. © Stefan Maas

Groene Ster moet langs Futsal Apeldoorn om bekerfinale te halen

VLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen spelen in de halve finale van de KNVB beker een uitwedstrijd tegen Futsal Apeldoorn. 

Groene Ster Vlissingen maakt in de competitie juist jacht op deze tegenstander. De Zeeuwse ploeg staat vijfde in de eredivisie, waarin uiteindelijk de top 4 gaat strijden om het landskampioenschap. Futsal Apeldoorn staat momenteel vierde met vier punten meer dan Groene Ster.

In de competitie treffen de ploegen elkaar op vrijdag 8 februari in Vlissingen. In de eerste ronde van de beker speelde Groene Ster tegen het tweede team van Futsal Apeldoorn. Dat duel werd met 1-3 gewonnen. Vervolgens bereikte de ploeg via ZVG/Cagemax 2 (9-1) en TPP/Feyenoord Futsal (2-2, winst na strafschoppen) de laatste vier.

De andere halve finale gaat tussen eredivisie-koploper FC Eindhoven en nummer drie Hovocubo.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    HOEK - Voor wie er nog aan twijfelde; Hugo Vandenheede kan zijn stem flink verheffen. De Belgische trainer van Hoek is vaak de rust zelve, maar liet er donderdagavond geen twijfel over bestaan dat hij niet tevreden was over enkele spelers. Vandenheede zette iedereen op scherp, want zaterdagmiddag moet Hoek vol aan de bak. In de uitwedstrijd tegen ASWH wil de derdedivisionist de volgende stap richting het winnen van de tweede periode zetten.