Volledig scherm

Groene Ster 2 plaatst zich voor nacompetitie in topklasse

VLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster 2 verzekerden zich woensdagavond, op de laatste speeldag van de competitie, van een plaats in de nacompetitie.

De Vlissingers versloegen in eigen huis hekkensluiter Brabantia 1 met 8-2 en eindigden door dat resultaat definitief als nummer drie. Groene Ster 2 neemt een periodetitel over van of Be’79 of ZVV/Cagemax, die nog strijden om het kampioenschap.

et duel met Brabantia lag voor de rust al in een definitieve plooi. Nadat Nicky van Merrienboer en Morad Bobouh voor 2-0 hadden gezorgd, scoorden de bezoekers weliswaar tegen maar daarna werd het vlot 4-1 door treffers van Badr Belhadj en Remon de Vlieger.

Na de hervatting werd de score met de regelmaat van de klok verder uitgebouwd door doelpunten van Mohammed Alhajaji (5-1 en 6-2), en opnieuw Bobouh (7-2 en 8-2).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.