Volledig scherm
© Thikstock

Groene Ster 2 houdt titelkansen in eigen hand

VLISSINGEN - De zaalvoetballers van Groene Ster 2 hielden woensdagavond hun kansen op de titel in de topklasse C in eigen hand. 

De koploper versloeg in eigen huis middenmoter FC Eindhoven A1 met 3-2 en verdrong door dat resultaat CFM/Transito van de eerste plaats. Groene Ster 2 telt nu 37 punten uit zestien wedstrijden, CFM/Transito (dat zich vorige week verslikte in DZV/Biggelaar en Zn: 3-3) heeft uit evenveel wedstrijden één punt minder.

In het duel met FC Eindhoven A1 kwam Groene Ster 2 in eerste instantie op achterstand, maar nog voor de rust scoorde Badr Belhadj de gelijkmaker. Nadat de bezoekers na de hervatting opnieuw brutaal de leiding hadden genomen, sloegen Soufian Bousantouh en Belhadj beslissend toe: 3-2.

Groene Ster 2 speelt komende woensdag nog tegen Botafogo 1 (thuis). 14 april volgt nog de uitwedstrijd naar DZS/Soccer For Life.

  1. Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    BURGH-HAAMSTEDE - Woorden schieten voor Dylan Adelaar (21) tekort als hij wil beschrijven hoe mooi hij het leven vindt als speler van het voetbalteam van de Louisiana State University (LSUS). De enige baaldagen die hij het afgelopen halfjaar had in de Verenigde Staten waren zaterdagen. Dan kwam zijn vorige club Bruse Boys namelijk in actie in de eerste klasse, vaak zonder succes. ,,Helaas heb ik tegen Deltasport (4-1-nederlaag) zelf ook weinig voor elkaar kunnen krijgen’’, sombert hij nog wat na, terugblikkend op het afgelopen weekend.