Volledig scherm

Groene Ster 2 blijft koploper dankzij nipte zege

EINDHOVEN - Overtuigend was de winst op middenmoter FC Eindhoven A1 woensdagavond niet, maar de 3-4 zege was voor de zaalvoetballers van Groene Ster 2 wel voldoende om koploper in de topklasse te blijven.

Halverwege keek de Vlissingse ploeg nog tegen een 2-1-achterstand aan, maar drie treffers van Mohammed Alhajaji waren na de hervatting voldoende om voor de zevende keer in negen wedstrijden aan de goede kant van de score te blijven. De beslissing viel kort voor het einde. In de eerste helft werd Groene Ster 2 twee keer op achterstand gezet. Tussendoor scoorde Imad Azzanagui de 1-1.
Groene Ster 2 heeft nu 22 punten uit negen duels, CFM Transito volgt met 17 punten uit acht wedstrijden op de tweede plaats.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.