Volledig scherm
Graauw (groen) versloeg Sluiskil met 4-2. © Camile Schelstraete

Graauw toont veerkracht in de tweede helft

VIJFDE KLASSE AVLISSINGEN - In de vijfde klasse A van het zondagvoetbal was Graauw te sterk voor Sluiskil. In de tweede helft besliste Graauw de wedstrijd: 4-2.

Graauw-Sluiskil 4-2: Middenmoter Graauw had het in het eerste bedrijf erg lastig tegen laagvlieger Sluiskil. Muhammed Kilic schoot dan ook al vroeg de 0-1 binnen. Cas van Passel deed in de 36ste minuut wat terug namens Graauw: 1-1. Net voor rust kwam Sluiskil wederom op voorsprong. Daniel de Putter nam de 1-2 voor zijn rekening. ,,Na de rust heb ik wat omzettingen gedaan op het middenveld”, vertelde trainer Johnny Merckx van Graauw. Dat pakte goed. Vrij snel na de rust maakte Fabian van Vliemberge gelijk. Uit een corner kopte Johan Roodhuizen de 3-2 binnen. Het slotakkoord kwam weer vanuit een corner, Edward Kips knikte hard raak. 4-2.

Vivoo-SDO'63 3-0: In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Beide ploegen creëerden weinig kansen. Na de rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Een kwartier voor het einde kreeg SDO dé kans op de voorsprong. ,,Het was tegen de verhouding in als we die kans hadden afgemaakt”, sprak trainer Danny Magito van SDO na afloop. Na deze kans leek Vivoo wakker te schrikken. Tien minuten voor tijd maakte Vivoo de openingstreffer. De Brabantse ploeg liep uiteindelijk nog uit naar 3-0.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement