GPC Vlissingen (oranje) op archiefbeeld.
Volledig scherm
GPC Vlissingen (oranje) op archiefbeeld. © Johan Van Der Heijden

GPC Vlissingen wint uitduel op eigen veld

DISTRICTSBEKERVLISSINGEN - De Late goals van Lewedorpse Boys leveren niet altijd succes op. Dat bewees het bekerduel met Clinge (2-3) zaterdag. GPC Vlissingen speelde een uitwedstrijd op eigen veld en stapte na negentig minuten met drie punten van het strijdtoneel: 2-1-zege op Jong Ambon.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Voetbal Vodcast #3: ‘Voorlopig geen feestjes bij VV Goes’
  voetbal vodcast

  Voetbal Vodcast #3: ‘Voorlopig geen feestjes bij VV Goes’

  VLISSINGEN – De twee Zeeuwse derdedivisionisten beleven een matige (Hoek) en een slechte (Goes) start van het seizoen. Hoek moet aanstaande zaterdag winnen bij ACV en hoopt een week later over Istvan Bakx te kunnen beschikken. Goes gaat na drie nederlagen op rij zware weken tegemoet, want het treft achtereenvolgens de topploegen Excelsior’31, Sparta Nijkerk en Stedoco. ,,Ik verwacht de komende weken geen feestje in Goes’’, zegt sportverslaggever Barry van der Hooft in de nieuwe aflevering van de PZC Voetbal Vodcast.
 2. Michel Korsuize (Krabbendijke) wil de beste keeper van de derde klasse worden
  PREMIUM

  Michel Korsuize (Krabben­dij­ke) wil de beste keeper van de derde klasse worden

  KRABBENDIJKE - Dat het ene seizoen het andere niet is, bleek afgelopen zaterdag maar weer. Toen Krabbendijke, vorig seizoen twaalfde in de derde klasse, bezoek kreeg van hoogvlieger Kapelle. Dat er vijf goals zouden vallen was gezien de krachtsverhoudingen misschien te verwachten, maar dat het 5-0 zou worden voor de formatie van Nels Rijvers zullen weinig mensen hebben voorspeld. Het moet de opmaat zijn voor een beter seizoen.En met doelman Michel Korsuize is het keepersprobleem in ieder geval opgelost.
 3. Wilson voelt geen extra druk na matige seizoensstart van Hoek
  PREMIUM

  Wilson voelt geen extra druk na matige seizoens­start van Hoek

  HOEK – De selectie van Hoek vertrekt vrijdagmiddag al richting Assen, waar het zaterdagmiddag aantreedt tegen ACV. Op het duel met de promovendus staat aardig wat druk, omdat de Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist ver van huis móet winnen. Daarmee kan het de vervelende smaak van de matige seizoensstart enigszins wegspoelen en tegelijkertijd verliest Hoek de topploegen niet nu al uit het zicht. ,,We hebben onszelf drie weken op rij tekort gedaan’’, zegt Fabian Wilson.