Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Pennings, trainer van Goes. © Orange Pictures

Goes-trainer Pennings vindt dat er meer respect is in de top van het Zeeuwse voetbal

DERBY/VIDEOGOES - Goes-trainer Ruud Pennings loopt al aardig wat jaartjes mee in de top van het Zeeuwse amateurvoetbal. De ervaren oefenmeester weet dat een derby geregeld iets extra’s losmaakt bij spelers. ,,In sommige gevallen zullen er onderlinge duels op het scherpst van de snede worden uitgevochten.”

De derby in de derde divisie tegen provinciegenoot Hoek is voor Pennings en Goes iets speciaals. Vooral de beleving bij de spelersgroep en de mensen eromheen geven het treffen een extra tintje. ,,Ik hoef niemand te motiveren. Al is dit voor mij ‘gewoon’ één van de vele wedstrijden dit seizoen”, stelt de trainer die ooit – verdeeld over twee periodes – met de scepter zwaaide bij de Zeeuws-Vlamingen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bij Hoek weten ze wat de wensen zijn van Lieven Gevaert
    PREMIUM

    Bij Hoek weten ze wat de wensen zijn van Lieven Gevaert

    HOEK - Naast de trainingen die hij deze week verzorgde, voerde Lieven Gevaert de afgelopen dagen ook meerdere gesprekken. Met Nico Boussen, voorzitter van de sponsorstichting, sprak hij onder meer over de voorwaarden om langer bij Hoek te blijven. En met Jacky Lambert en Ferdie Hermans, die deel uitmaken van de technische commissie, vond onder meer een evaluatie van de selectie plaats. ,,Het waren vruchtbare gesprekken’’, vertelde de Belgische trainer.