Ruud Pennings, trainer van Goes.
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Pennings, trainer van Goes. © Orange Pictures

Goes-trainer Pennings vindt dat er meer respect is in de top van het Zeeuwse voetbal

DERBY/VIDEOGOES - Goes-trainer Ruud Pennings loopt al aardig wat jaartjes mee in de top van het Zeeuwse amateurvoetbal. De ervaren oefenmeester weet dat een derby geregeld iets extra’s losmaakt bij spelers. ,,In sommige gevallen zullen er onderlinge duels op het scherpst van de snede worden uitgevochten.”

0 reacties

 1. Van Drongelen is blij met transfer, maar: ‘Het is emotioneel gezien niet makkelijk om weg te gaan bij HSV en uit Hamburg’
  PREMIUM
  VIDEO

  Van Drongelen is blij met transfer, maar: ‘Het is emotioneel gezien niet makkelijk om weg te gaan bij HSV en uit Hamburg’

  BERLIJN - Als Rick van Drongelen komende week zijn appartement in Hamburg leeg haalt, komt hij ook een bijzondere iPad tegen. Die kreeg hij meer dan een jaar geleden van vertegenwoordigers van een Engelse club, die in een presentatie op het apparaat precies lieten zien welke plannen ze met de verdediger hadden. Het was destijds echter niet het juiste moment voor een transfer, waar dat nu wel het geval is.
 2. Rik redde bij Terneuzense Boys het leven van medetrainer, die net als Eriksen plots omviel op het veld
  PREMIUM

  Rik redde bij Terneuzen­se Boys het leven van medetrai­ner, die net als Eriksen plots omviel op het veld

  TERNEUZEN - De voetbalwereld was vorige week zaterdag in shock na het plotselinge neervallen van Christian Eriksen in het EK-duel Denemarken-Finland. Door alert handelen van medici en medespelers heeft hij het overleefd. Tweeënhalve week daarvoor gebeurde iets vergelijkbaars op het veld van Terneuzense Boys. Ook daar liep het goed af. ,,Wij waren tóen al wakker geschud”, zegt voorzitter Peter van den Kieboom. ,,Bepaalde zaken gaan we hier meteen aanscherpen.”
 3. Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschouwers’
  Play
  video

  Voetbal Vodcast #1: ‘Dat Hoek-Goes zaterdag om 14.30 uur wordt gespeeld, kost heel veel toeschou­wers’

  VLISSINGEN - In de derde divisie zijn de twee Zeeuwse clubs al een maand onderweg, komend weekend gaan ook de overige voetbalclubs van start in de verschillende competities. Genoeg te bespreken dus in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de PZC Voetbal Vodcast, waarbij presentator Juriën Dam in gesprek gaat met sportverslaggevers Barry van der Hooft en Rudy Boogert.