Volledig scherm
© Johan Van Der Heijden

Goes-Ter Leede gaat zaterdagavond niet door

GOES - De wedstrijd van Goes tegen Ter Leede is voor zaterdagavond afgelast. De slechte gesteldheid van het hoofdveld is de reden.

 1. Eigen clublied voor Kruiningen dankzij ‘Kruse Matties’
  PREMIUM
  video

  Eigen clublied voor Kruiningen dankzij ‘Kruse Matties’

  KRUININGEN - Kruiningen-icoon Gert-Jan Van de Pol vult zijn vrije uurtjes niet meer in met zijn voetbalvrienden maar met The Smoothy Rockers. Veertien jaar lang stond hij vaak wat op de achtergrond als verdedigende middenvelder van het eerste elftal, maar tegenwoordig is hij wat meer de frontman. Samen met zijn bandje en een team aan vrijwilligers publiceerde hij dit weekend het nieuwe clublied met bijbehorende videoclip, waar menig betaald voetbalorganisatie een puntje aan kan zuigen.
 2. Hoek hoeft maar één helft aan te zetten voor de eerste overwinning
  DERDE DIVISIE

  Hoek hoeft maar één helft aan te zetten voor de eerste overwin­ning

  ASSEN – Vooral dankzij een bijzonder overtuigende eerste helft mocht Hoek zaterdagmiddag de eerste overwinning van het seizoen bijschrijven. Op bezoek bij ACV scoorde de derdedivisionist voor rust vier keer (1-4), waarna het in de tweede helft vooral moest controleren. Dat lukte, zonder een nieuwe tegentreffer te slikken, al was het wel een kleine teleurstelling dat het de score niet verder uitbouwde.