Volledig scherm
PREMIUM
Vreugde bij Goes na één van de treffers tegen HSC'21. © Ernesta Verburg

Goes swingt naar ruime zege

GOES - Derdedivisionist Goes kon het zich gisteren permitteren om na de 5-1-zege tegen HSC’21 te discussiëren over wie het mooiste doelpunt van de middag maakte. De eerste ‘beauty’ kwam op naam van Hiep Nguyen. In de 38ste minuut schoot hij een vrije trap van zo’n dertig meter in de bovenhoek: 2-0.

De derde Goese treffer - een paar tellen voor het rustsignaal - was eveneens van grote schoonheid. Nguyen lepelde een vrije trap met veel gevoel achter de verdediging van de bezoekers. Erwin Franse nam de bal in één keer op de pantoffel. Het projectiel verdween á la Marco van Basten in de verre hoek.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen
    PREMIUM

    Yarick Dorst moet wéér vooral verdedigen

    BARENDRECHT - Na iets meer dan een kwartier voetballen, keek Yarick Dorst zaterdagmiddag enigszins vertwijfeld richting het scorebord. De cijfers waren hard en veelzeggend: 0-3. Ook tegen Hoek had Barendrecht zaterdag weinig in te brengen en verloor uiteindelijk met 0-4. Voor de derdedivisionist was het de vijfde nederlaag van het seizoen, waardoor het opnieuw moet vrezen dat het degradatievoetbal gaat spelen. ,,Dit hebben we vorig seizoen helaas ook al meegemaakt’’, aldus Dorst.