Volledig scherm

​ Goes speelt opnieuw gelijk

WAALWIJK - Voor de tweede opeenvolgende keer moest Goes gistermiddag genoegen nemen met een gelijkspel. Werd het vorige week in de thuiswedstrijd tegen MOC’17 0-0, dit keer kwam Goes in Waalwijk niet verder dan 1-1. ‘Wij hebben 6,7 kansen gehad om de wedstrijd te beslissen’, mopperde trainer John Karelse na afloop. ‘WSC schiet één keer op goal en dat leverde meteen een doelpunt op.’

In het duel met de nummer negen van de ranglijst was Goes zowel voor als na de rust de bovenliggende partij, maar waar de ploeg nog niet zo gek lang geleden een overwicht makkelijk in doelpunten omzette schortte het ook nu weer aan de afwerking. Voor de rust waren er kansen voor onder meer Gert-Jan Tierrie en Mart de Kroo, maar daar deed Goes volgens Karelse ‘niets mee’.

Missers

Ook na de hervatting waren Tom de Bonte, Sofyan Azzagari (tot twee keer toe) en Ruben Hollemans dicht bij een treffer, maar die missers leken zonder gevolgen te blijven toen de al vroeg voor Mart de Kroo ingevallen Ray Kroon in de 78e minuut van afstand fraai raak schoot. Juist op het moment dat Goes aan het langste eind leek te trekken, leidde een fout van doelman Dennis Uijl tot de gelijkmaker. De Goese doelman liet een ogenschijnlijk makkelijk te pakken schot van Roel Duquesnoy door zijn handen glippen en werd daarmee de schlemiel van het duel.

WSC-Goes 1-1 (0-0). Ray Kroon 0-1, Roel Duquesnoy 1-1.

Scheidsrechter: G. Steeman. Gele kaart: Klaas van Hecke en Teun Rentmeester (beiden Goes). Aantal toeschouwers: 100.