Volledig scherm
Tim de Winter, middenvelder van Goes, duelleert met ASWH-aanvoerder Jesper van den Bosch. © Henk Veenstra

Goes speelt gelijk tegen oud-trainer Veenstra

De voetballers van derdedivisionist Goes hebben het eerste punt gepakt in de voorbereiding. Vorige week werd er met 1-3 verloren van tweededivisionist Excelsior Maasluis. Tegen ASWH, dat eveens uitkomt op het hoogste amateurniveau, werd er met 2-2-gelijkgespeeld.

Beide ploegen kregen een aantal goede kansen in de eerste helft, maar scoorden niet. Pas in de 66ste minuut werd de score geopend. Ruben Hollemans was trefzeker namens Goes: 0-1. Na balverlies van ASWH op het middenveld nam Sylvio Hage de bal over. Hij bediende de meegelopen Hollemans. De aanvoerder kapte de bal naar zijn rechterbeen en schoot raak in de verre hoek.

Tien minuten later verdubbelde verdediger Jesse Bank de score. Een op het oog mislukte corner werd door Hollemans binnen de lijnen gehouden. Jelle Klap trok de bal opnieuw voor het doel en Bank tikt de 0-2-raak.

Na de aftrap kwam ASWH terug in de wedstrijd. Vlak na de aftrap pegelde Kenny Anderson een bal van geruime afstand in de bovenhoek. In de 90ste minuut viel ook nog de 2-2. Lucas van Oeveren krulde een indirect genomen vrije trap in de kruising.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement