Volledig scherm
Tim de Winter, middenvelder van Goes, duelleert met ASWH-aanvoerder Jesper van den Bosch. © Henk Veenstra

Goes speelt gelijk tegen oud-trainer Veenstra

De voetballers van derdedivisionist Goes hebben het eerste punt gepakt in de voorbereiding. Vorige week werd er met 1-3 verloren van tweededivisionist Excelsior Maasluis. Tegen ASWH, dat eveens uitkomt op het hoogste amateurniveau, werd er met 2-2-gelijkgespeeld.

Beide ploegen kregen een aantal goede kansen in de eerste helft, maar scoorden niet. Pas in de 66ste minuut werd de score geopend. Ruben Hollemans was trefzeker namens Goes: 0-1. Na balverlies van ASWH op het middenveld nam Sylvio Hage de bal over. Hij bediende de meegelopen Hollemans. De aanvoerder kapte de bal naar zijn rechterbeen en schoot raak in de verre hoek.

Tien minuten later verdubbelde verdediger Jesse Bank de score. Een op het oog mislukte corner werd door Hollemans binnen de lijnen gehouden. Jelle Klap trok de bal opnieuw voor het doel en Bank tikt de 0-2-raak.

Na de aftrap kwam ASWH terug in de wedstrijd. Vlak na de aftrap pegelde Kenny Anderson een bal van geruime afstand in de bovenhoek. In de 90ste minuut viel ook nog de 2-2. Lucas van Oeveren krulde een indirect genomen vrije trap in de kruising.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Istvan Bakx heeft op zijn 33ste toch nog een mooi avontuur te pakken
  PREMIUM

  Istvan Bakx heeft op zijn 33ste toch nog een mooi avontuur te pakken

  DEN BOSCH - Een week geleden vertelde Istvan Bakx over zijn eerste weken bij Spakenburg, de club waar hij dit seizoen eigenlijk zou gaan voetballen. ,,Alleen als er nog iets moois en leuks op mijn pad komt, kan dat nog veranderen’’, zei hij toen met een knipoog. De contacten met Ajax Cape Town waren toen al gelegd, maar lange tijd leek een overgang naar Zuid-Afrika er niet in te zitten. Tot hij zondag werd gebeld en het licht alsnog op groen ging.
 2. Belg Gevaert (42) is nieuwe trainer van Hoek; Destorme stopt per direct

  Belg Gevaert (42) is nieuwe trainer van Hoek; Destorme stopt per direct

  HOEK - Lieven Gevaert wordt de nieuwe trainer van HSV Hoek. De 42-jarige Belg is de opvolger van zijn landgenoot Hugo Vandenheede, die ruim twee weken geleden plotseling opstapte bij de derdedivisionist. Gevaert zat sinds begin mei zonder club, nadat hij was ontslagen bij fusielclub Mandel United. Twee weken geleden was Gevaert toeschouwer bij het oefenduel tussen Hoek en FC Knokke, zaterdag zag hij het bekerduel met SV TOP.