Goes krijgt van JVC Cuijk het volgende tikje

DERDE DIVISIE ZONDAG I VIDEOGOES – Zondag-derdedivisionist Goes heeft op eigen veld een pijnlijke nederlaag geleden. Nummer vijftien JVC Cuijk was met 0-1 te sterk voor de ploeg van trainer Rogier Veenstra en verkleinde het gat met de Zeeuwen daardoor tot slechts één punt. Goes heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

0 reacties

 1. Souburger Tim Blind: ‘Berghuis is een topspeler, die zou ik wel bij Ajax willen zien’
  PREMIUM

  Souburger Tim Blind: ‘Berghuis is een topspeler, die zou ik wel bij Ajax willen zien’

  OOST-SOUBURG - Dankzij zijn werk bij AVA Electro in Oost-Souburg, zit Tim Blind donderdagavond in de Johan Cruyff Arena. ,,Mijn collega en ik hebben via Hisense, een sponsor van het EK, twee kaartjes gekregen’’, lacht de oud-doelman van RCS en Groene Ster Vlissingen. ,,Vanochtend om 8 uur moeten we voor een coronatest naar Middelburg, op kosten van de KNVB. Binnen een half uur krijgen we de uitslag en weten we of we later op de dag ook naar Amsterdam mogen.’’
 2. In het zondagvoetbal kennen vooral Philippine en Terneuzen de nodige mutaties

  In het zondagvoet­bal kennen vooral Philippine en Terneuzen de nodige mutaties

  VLISSINGEN - In het zondagvoetbal bleef het opvallend rustig met de overschrijvingen. Een verklaring daarvoor kan gevonden worden in de nivellering van het niveau. Op zondag spelen de (Zeeuws-Vlaamse) clubs in de derde of in de vierde klasse, meer keuze is er niet. Bovendien zijn er in tegenstelling tot het zaterdagvoetbal weinig clubs die de drang en het doel hebben om hogerop te komen. Dat ontmoedigt een grootscheepse volksverhuizing.