Volledig scherm
PREMIUM
Goes-speler Ralph de Kok (rechts) probeert Frank van der Burg van DVS’33 van de bal te zetten. FOTO Orange Pictures / Theo Aalten © Orange Pictures / Theo Aalten

Goes is een marionet van DVS’33

ERMELO - Vier keer raakte Goes zaterdag een bal in het strafschopgebied van tegenstander DVS’33. Vier keer in negentig minuten… Dat tekende de aanvallende onmacht van Goes. En zonder dak op je huis regent het onherroepelijk in. DVS’33 was nog mild met een 4-0-score.

Goes had eigenlijk niks te vertellen in Ermelo. In het eerste halfuur werd de ploeg weggeblazen door het tempo (met en zonder bal) en de fysieke kracht van de tegenstander. Voordat Joshua Patrick halverwege de 1-0 binnenkopte, was Goes al een aantal keren goed weggekomen. De goalie van DVS’33 had tot dat moment met zijn ogen dicht kunnen keepen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na nieuwe schouderblessure twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoekomst

    Na nieuwe schouder­bles­su­re twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoe­komst

    MIDDELBURG - Hoek moet het waarschijnlijk een week of zes zonder Gert-Jan van Leiden stellen. De centrale verdediger viel zaterdag in het uitduel met Ter Leede (3-2-nederlaag) na 74 minuten geblesseerd uit. De rechterschouder van Van Leiden schoot uit de kom en daardoor mist hij sowieso de derby van aanstaande zaterdag tegen Goes en de duels met VVSB, Dovo en Barendrecht. En het is de vraag of de Middelburger nog gaat voetballen, wanneer hij weer hersteld is.