Volledig scherm
logo VV Goes © Rudy Boogert

Goes hoopt op jonge trainer, maar gebruikt leeftijd niet als criterium

GOES - Het bestuur van Goes is op zoek naar een vervanger voor trainer Ruud Pennings, die onlangs zijn taken neerlegde. ,,We willen zo snel mogelijk iemand presenteren. De tijdsduur is ondergeschikt aan het vinden van de juiste persoon”, benadrukt interim-voorzitter John Vette.

Gezien de jonge leeftijd van de spelersgroep denkt Vette dat een jongere trainer beter bij de groep past dan een oudere oefenmeester. ,,Maar we gebruiken leeftijd niet als criterium.”

Assistent-trainer John Livramento verzorgt donderdag de training. Zaterdag is Goes vrij. Wie er op bezoek bij Barendrecht, de eerst volgende tegenstander in de derde divisie, voor de groep staat, is nog onduidelijk.

  1. Ook Sparta Nijkerk is te sterk voor hopeloos openend Hoek
    DERDE DIVISIE

    Ook Sparta Nijkerk is te sterk voor hopeloos openend Hoek

    HOEK – Een opnieuw bijzonder zwakke eerste helft leverde Hoek zaterdagmiddag de vijfde nederlaag van het seizoen op. In het duel met koploper Sparta Nijkerk keek de ploeg van Lieven Gevaert na zes minuten al tegen een 0-2-achterstand aan, halverwege stond het 0-3. Een snelle treffer na rust (1-3) pompte weer hoop in de Hoekse harten, Rik Impens zorgde na een uur voor 2-3 maar het laatste woord was voor de lijstaanvoerder: 2-4.