Volledig scherm
Doelman Brian Meulmeester moest zondag vier keer vissen in Veghel. © Johan Van Der Heijden

Goes heeft niks te vertellen tegen Blauw Geel'38: 4-0-nederlaag

VEGHEL – Typerend: na 79 minuten produceerde Goes zondag pas het eerste schot tussen de palen. De inzet van Steve Schalkwijk werd onderweg half geblokt, waardoor de doelman de bal simpel kon vangen. Op dat moment keek Goes al tegen een kansloze 3-0-achterstand aan tegen Blauw Geel’38. Het werd uiteindelijk 4-0.

Goes had het zondag niet in Veghel. De ploeg leed veel balverlies en Blauw Geel’38 was veel vaker gevaarlijk dan Goes lief is. Na 25 minuten kon Danny Verbakel daardoor de score openen. Er kwam kansen op meer, maar die bleven voor de pauze onbenut. Aan de andere kant kwam de aanvallende kracht van Goes niet uit de verf.

Ook na rust kon Goes geen vuist maken. Binnen een uur was het duel praktisch beslist. Door doelpunten van opnieuw Verbakel en vervolgens Erik Polman stond het in no time 0-3 voor Blauw Geel’38, dat een bescheiden middenmoter is. In de slotfase maakte invaller Koen van der Zanden de uitslag nog wat pijnlijker door de 4-0 aan te tekenen.

Daarmee liet Goes een kans liggen om dichterbij koploper Jong FC Volendam te komen. Die ploeg verloor zaterdagavond al met 0-1 van HBS. Een overwinning had Goes op één punt achterstand van de lijstaanvoerder kunnen brengen. Over twee weken ontvangt Goes op eigen veld de nieuwe nummer twee TEC uit Tiel.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement