Toon Jochems (links) komt over van het Brabantse Cluzona.
Volledig scherm
Toon Jochems (links) komt over van het Brabantse Cluzona. © Round Box Media

Goes haalt versterking uit Brabant

GOES - Toon Jochems versterkt volgend seizoen de gelederen van derdedivisionist Goes. Hij komt over van het Brabantse Cluzona.

Jochems speelt bij de medekoploper van de zondag-tweede klasse E in het hart van de defensie. De 26-jarige centrale verdediger moet het gat opvullen dat ontstond na het vertrek van Sherief Tawfik (stopt) en Jarreau Manuhuwa (ASWH).

De ex-speler van Dosko is de derde nieuweling bij Goes. Eerder werd duidelijk dat Thomas de Rijke en Renzo Roemeratoe overkomen van eersteklasser Vlissingen. Naast Tawfik en Manuhuwa verlaten ook Steve Schalkwijk (Hoek) en Daniël Wissel (ASWH) de club. Mart de Kroo, Tim de Winter en Sylvio Hage gaan naar Kloetinge.

  1. Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen
    PREMIUM

    Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen

    VLISSINGEN - Samen met Rob Vergouwen hield Johan de Visser in 2010 VC Vlissingen in leven. In de jaren die volgden groeide zakenman De Visser bij de Walcherse voetbalvereniging uit tot een belangrijke steunpilaar. Die tijd is nu voorbij, benadrukt hij tijdens een interview meerdere keren. Als het aan De Visser ligt stopt VC Vlissingen met de zondagtak en wordt er geld en energie in de uitgeholde jeugdafdeling gestoken. Al heeft hij binnen het bestuur van de club nog weinig medestanders. ,,Want VC Vlissingen wordt geregeerd door emotie.’’