Volledig scherm
PREMIUM
Brian Meulmeester in actie tegen Barendrecht. © foto: Carla Vos

Goes-doelman Brian Meulmeester gaat weer lachend naar zijn werk

GOES - Brian Meulmeester (25) hoopt zaterdag tegen Jong FC Almere City voor de vijfde keer dit seizoen met Goes de nul te houden. ,,Ik heb het idee dat we minder kansen weggeven.”

De voetballers van Goes zijn zestien wedstrijden onderweg in de derde divisie. Ruud Pennings was tijdens de eerste acht speelrondes hoofdtrainer, daarin werden vier punten bemachtigd. Geen enkele keer hield het elftal de nul en het aantal tegentreffers liep op tot 27 in totaal.

Brian Meulmeester kijkt met weinig plezier terug. ,,Nadat we verloren hadden, dook ik direct mijn bed in. Vooral op het werk was het klote. Mijn collega's wisten natuurlijk de uitslag al, maar vroegen er expres naar‘’, zegt de doelman.

  1. ‘Als je nu nog wisselspeler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’
    voetbal vodcast

    ‘Als je nu nog wisselspe­ler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’

    VLISSINGEN - Met slechts twaalf spelers reisden de voetballers van VC Vlissingen gisteren af naar Rijpwetering voor het duel met ROAC. De door blessures en schorsingen geplaagde selectie van Kevin Hollander nam drie punten mee door een doelpunt van Thomas de Rijke (0-1). ,,Als er zo weinig spelers beschikbaar zijn en je dan nog wissel staat, moet je je als speler zorgen maken” zegt Barry van der Hooft in de Voetbal Vodcast van deze week.