Godfried Roemeratoe aan de bal namens FC Twente, in het duel met FC Utrecht
Volledig scherm
Godfried Roemeratoe aan de bal namens FC Twente, in het duel met FC Utrecht © BSR Agency

Godfried Roemeratoe debuteert in voorlopige selectie van Jong Oranje

ZEIST - Godfried Roemeratoe is door KNVB-coach Erwin van der Looi voor de eerste keer opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje. De 21-jarige middenvelder van FC Twente, die eerder voor RCS en JVOZ speelde, behoort tot een 34 namen tellende groep. De definitieve selectie wordt op 6 november bekendgemaakt.

 1. Vertrek als Feyenoord-scout deed pijn, maar Uulke Wietsma koestert zijn (Zeeuwse) verleden
  PREMIUM

  Vertrek als Feyenoord-scout deed pijn, maar Uulke Wietsma koestert zijn (Zeeuwse) verleden

  EDE - Uulke Wietsma (63) heeft Friese roots, woonde dertig jaar in Zeeland, maakte de gloriejaren van Oostkapelle van dichtbij mee en streek begin deze eeuw met zijn gezin neer in Ede. Decennialang struinde hij als scout de voetbalvelden af, maar in maart kreeg hij een vervelende boodschap van Feyenoord. Na een dienstverband van 25 jaar was er geen plek meer voor Wietsma. ,,Daar heb ik wel een paar weken last van gehad.’’
 2. Misschien moet de KNVB eens over de schutting kijken
  PREMIUM

  Misschien moet de KNVB eens over de schutting kijken

  VLISSINGEN - Voor Goes kan de tweede corona-onderbreking van de voetbalcompetities zomaar gunstig uitpakken. In twee van de drie door de KNVB geschetste scenario’s vervallen immers de reeds gespeelde wedstrijden. Goes is in de derde divisie na vijf duels nog puntloos. Het derde scenario is bovendien het minst waarschijnlijke, want dat behelst dat de competitie volgend jaar tussen januari en juni in zijn geheel wordt uitgespeeld.
 3. Scherpschutter De Leeuw jaagt bij ‘zijn clubje’ op eerherstel
  PREMIUM

  Scherp­schut­ter De Leeuw jaagt bij ‘zijn clubje’ op eerherstel

  YERSEKE - Door Frans van Pagee, bekend als de Razende Reporter, werd hij al eens bestempeld als ‘toekomstig beste spits van Zeeland’. Met zijn transfer naar Kloetinge leek de eerste stap twee jaar geleden te zijn gezet, maar na één seizoen besloot Guus de Leeuw zijn jachtterrein weer te verleggen naar de tweede klasse. Hij voelt zich bij Yerseke opnieuw als een vis in het water, maar van opgedroogde ambitie is geen sprake.
 1. Napels eert Maradona rond Europa League-duel met Rijeka
  Play

  Napels eert Maradona rond Europa Lea­gue-du­el met Rijeka

 2. Fans bewijzen Maradona laatste eer
  Play

  Fans bewijzen Maradona laatste eer