Giovanni Siereveld.
Volledig scherm
Giovanni Siereveld. © Johan Van Der Heijden

Giovanni Siereveld en Luctor Heinkenszand plakken er een extra jaar aan vast

HEINKENSZAND - Giovanni Siereveld is ook de komende twee voetbalseizoenen als trainer verbonden aan Luctor Heinkenszand.

 1. Afgelastingen dit weekend: Kloetinge niet in actie, ook Yerseke en Walcheren-Serooskerke van de planning

  Afgelastin­gen dit weekend: Kloetinge niet in actie, ook Yerseke en Walcheren-Seroosker­ke van de planning

  VLISSINGEN - Kloetinge komt zaterdag opnieuw niet in actie. De wedstrijd van de Bevelandse eersteklasser in en tegen Nieuw-Lekkerland gaat niet door in verband met (mogelijke) coronagevallen bij de tegenstander. Ook tweedeklasser Yerseke speelt zaterdag niet, vanwege dezelfde problematiek bij tegenstander VVGZ. Eveneens in de Tweede Klasse E is de wedstrijd Walcheren-Serooskerke van het programma verdwenen.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 3. Ajax haalt ‘expert’ Dolf Roks in huis: ‘Ik zie hier veel zaken die echt bij me passen’

  Ajax haalt ‘expert’ Dolf Roks in huis: ‘Ik zie hier veel zaken die echt bij me passen’

  ROTTERDAM - Een week of zes. Veel langer heeft het niet geduurd voordat Dolf Roks na zijn vertrek bij Sparta aan een nieuwe uitdaging kon beginnen. De Zeeuwse trainer, die tegenwoordig in Rotterdam woont, is sinds afgelopen weekend werkzaam bij Ajax. Namens de Ajax Coaching Academy (ACA) gaat Roks (59) onder meer de jeugdopleiding van de regerend landskampioen doorlichten. ,,Ze noemen me een expert.’’