Volledig scherm
Geraldi Geerman speelt komend seizoen voor Zeelandia Middelburg. foto Lex de Meester

Geerman verruilt Vlissingen voor Zeelandia Middelburg

VLISSINGEN - Geraldi Geerman vertrekt aan het eind van dit seizoen bij VC Vlissingen. De aanvaller van de zondag-hoofdklasser maakt de overstap naar Zeelandia Middelburg. Bij de zondag-tweedeklasser gaat hij onder trainer Salim Ben Sellam spelen, die tot dit seizoen ploeggenoot van Geerman was bij Vlissingen. Ben Sellam wordt de opvolger van Dennis de Nooijer, die deze zomer naar Hoek vertrekt.

Geerman is dit seizoen bij Vlissingen niet verzekerd van een basisplaats en gaat zijn geluk daarom een paar kilometer verderop beproeven. Hij speelde eerder in de jeugd van Zeelandia Middelburg en kwam later ook uit voor RCS. De buitenspeler is niet de eerste voetballer die zijn vertrek heeft aangekondigd bij Vlissingen. Eerder werd al duidelijk dat Giovanni Siereveld stopt om als assistent-trainer aan de slag te gaan bij Hoek. Aanvaller Yves Nyemb maakt ook de overstap naar de zaterdag-hoofdklasser.

Linksback Dennis Tukker is de eerste nieuweling voor VC Vlissingen. Waar Geerman van Vlissingen naar Zeelandia Middelburg gaat, bewandelt Tukker de omgekeerde weg en speelt volgend seizoen voor de hoofdklasser.

EHC

Zondag speelt Vlissingen ijs en weder dienende in de competitie op eigen veld tegen EHC uit Hoensbroek. Dat is enige ploeg waartegen Vlissingen dit seizoen nog niet heeft gespeeld. De afgelopen twee seizoenen kon Vlissingen niet winnen van deze tegenstander (twee nederlagen uit en twee gelijke spelen thuis).

Zoals de afgelopen weken gebruikelijk kan trainer John Karelse niet beschikken over het trio geblesseerde spelers Mart de Kroo, Quincy Gooding en Regilio Pinas. Als het natuurgras aan de Irislaan wordt afgekeurd, dient Vlissingen uit te wijken naar het kunstgras.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement