Volledig scherm
Amateurvoetbal. © Thinkstock

Geen wedstrijden teams Cadzand na overlijden speler

CADZAND - De teams van voetbalvereniging Cadzand komen dit weekeinde niet in actie. De wedstrijden zijn uitgesteld vanwege het overlijden van een speler van het tweede elftal. 

De 22-jarige voetballer van de zaterdag-vierdeklasser kwam zondagavond om het leven bij een eenzijdig ongeval. Hij is vermoedelijk met zijn brommer in een bocht de macht over het stuur verloren, meldde de politie na onderzoek van de de afdeling Verkeersongevallen Analyse. 

Het eerste elftal van Cadzand zou komend weekend in het laatste bekerduel aantreden tegen RIA W. Dat duel - en ook wedstrijden van de jeugd - gaan niet door.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na nieuwe schouderblessure twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoekomst

    Na nieuwe schouder­bles­su­re twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoe­komst

    MIDDELBURG - Hoek moet het waarschijnlijk een week of zes zonder Gert-Jan van Leiden stellen. De centrale verdediger viel zaterdag in het uitduel met Ter Leede (3-2-nederlaag) na 74 minuten geblesseerd uit. De rechterschouder van Van Leiden schoot uit de kom en daardoor mist hij sowieso de derby van aanstaande zaterdag tegen Goes en de duels met VVSB, Dovo en Barendrecht. En het is de vraag of de Middelburger nog gaat voetballen, wanneer hij weer hersteld is.