Volledig scherm
Jannes Tant, trainer van Hoek © Barry Van Der Hooft

Geen crisis maar twee awards voor winnend Hoek

videoVLISSINGEN - Na drie nederlagen en twee gelijke spelen in de laatste vijf competitiewedstrijden werd er voor een crisis bij Hoek gevreesd, maar die werd bezweerd met een 2-3-overwinning bij lijstaanvoerder Noordwijk. Dat leverde de Zeeuws-Vlaamse zaterdag-hoofdklasser twee eretitels op.

Het panel van de Zeeuwse Voetbal Awards, een initiatief van CTV Voetbal en de PZC, koos hoofdcoach Jannes Tant als Trainer van de Week. Hij hield het hoofd koel in het oog van de storm en gidste zijn ploeg naar een uitoverwinning.

Hoek werd betiteld als Club van de Week, door opnieuw een overwinning op een koploper. Van de laatste tien ontmoetingen met lijstaanvoerders won Hoek er zes. Drie keer werd er gelijkgespeeld en slechts één keer verloren.

Speler van de Week werd Jean-Paul Harthoon na zijn historische hattrick namens Apollo’69 (zie verhaal op de rechterpagina). Marloes Eggebeen werd gekozen tot Speelster van de Week. De keepster was belangrijk voor de vrouwen van

IJzendijke in het duel met nummer drie Viod (0-0). Het doelpunt van de Week kwam op naam van Koen Nieuwkoop (Tholense Boys). Hij pegelde de bal in de kruising tegen Krabbendijke.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.