Volledig scherm
Luctor Heinkenszand © PZC

Fusieclub Luctor Heinkenszand koestert hoofdtrainers

HEINKENSZAND - Luctor Heinkenszand gaat verder met Serge Beulens en Alex Lourens. Zij hebben sinds afgelopen zomer respectievelijk de eerste en tweede selectie van de fusieclub onder hun hoede.

Beulens kwam over van DwO'15 en presteerde de eerste competitiehelft uitstekend met de spelers die door Luctor'88 en Heinkenszand werden samengevoegd. 

Na elf speelronden bezit Luctor Heinkenszand 29 punten en dat is goed voor een tweede plaats in de vierde klasse A. Alleen Veere, dat 30 punten heeft, doet het vooralsnog beter.

Lourens, trainer van het tweede zaterdagelftal dat uitkomt in de derde klasse, bezet met zijn ploeg na elf speelronden de negende plaats met elf punten.

Lees alles over de trainerswisselingen in het Zeeuwse amateurvoetbal in onze Trainerstombola.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijkste
    PREMIUM

    Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijk­ste

    TERNEUZEN - Tijdens de laatste training voor het duel met ONS Sneek, grijpt Jonathan Constansia donderdagavond ineens naar zijn gezicht. In een duel met Daniel Akindayini is hij geraakt door de arm van de Engelse spits, precies op zijn oog. ,,Ik was even een deel van mijn zicht kwijt’’, zegt de middenvelder tegen fysiotherapeut Ruben Deij. Zijn trainer, Hugo Vandenheede, komt polshoogte nemen. Je ziet de trainer denken: als ‘Jona’ tegen Sneek maar kan spelen. ,,Al kan ik maar door één oog wat zien; ik speel gewoon’’, is Constansia stellig.