MZC'11 (zwart) sloeg zaterdag een groter gat met de concurrentie in de tweede klasse E. FC Axel (blauw) pakte een punt tegen 's-Heer Arendskerke.
Volledig scherm
PREMIUM
MZC'11 (zwart) sloeg zaterdag een groter gat met de concurrentie in de tweede klasse E. FC Axel (blauw) pakte een punt tegen 's-Heer Arendskerke. © Sandra Schimmelpennink

Foutloos MZC’11 ruikt bloed en heeft al vijf punten te pakken

TWEEDE KLASSE EVLISSINGEN - MZC’11 profiteerde tijdens de vierde speelronde in de tweede klasse E optimaal van de misstappen van de concurrentie. De ongeslagen ploeg van trainer Adriaan Nieuwenhuijze won zaterdag zelf met 1-3 bij SSV’65 en heeft inmiddels een gat van vijf punten geslagen met een vijftal andere teams. 

  1. Dies Janse scoort bij debuut in Oranje onder 16, maar winnen lukt net niet

    Dies Janse scoort bij debuut in Oranje onder 16, maar winnen lukt net niet

    VELDWEZELT - Dies Janse was donderdag meteen trefzeker in zijn eerste interland voor Oranje onder 16. De uit Goes afkomstige voetballer, die als linker centrale verdediger speelde, leidde met zijn ploeg tegen België halverwege met 1-0 en zorgde zelf acht minuten na rust voor de 2-0. Toch zal hij gemengde gevoelens aan het oefenduel hebben overgehouden, want de Belgen kwamen in het laatste halfuur nog langszij (2-2).
  2. Afgelastingen dit weekend: Kloetinge niet in actie, ook Yerseke en Walcheren-Serooskerke van de planning

    Afgelastin­gen dit weekend: Kloetinge niet in actie, ook Yerseke en Walcheren-Seroosker­ke van de planning

    VLISSINGEN - Kloetinge komt zaterdag opnieuw niet in actie. De wedstrijd van de Bevelandse eersteklasser in en tegen Nieuw-Lekkerland gaat niet door in verband met (mogelijke) coronagevallen bij de tegenstander. Ook tweedeklasser Yerseke speelt zaterdag niet, vanwege dezelfde problematiek bij tegenstander VVGZ. Eveneens in de Tweede Klasse E is de wedstrijd Walcheren-Serooskerke van het programma verdwenen.