De tuchtcommissie amateurvoetbal legt vijftien maanden schorsing op aan Vlissingen-keeper Karim Ben Sellam (links).
Volledig scherm
De tuchtcommissie amateurvoetbal legt vijftien maanden schorsing op aan Vlissingen-keeper Karim Ben Sellam (links). © Lex De Meester

Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

VLISSINGEN – De tuchtcommissie amateurvoetbal van de KNVB heeft Vlissingen-spelers Milton Roemeratoe en Karim Ben Sellam een straf opgelegd voor de incidenten waar de spelers bij waren betrokken tijdens het duel met FC Boshuizen. Ben Sellam kreeg de langste schorsing, bevestigt een woordvoerder van de tuchtcommissie tegenover deze krant. De reservedoelman van de zondag-eersteklasser moet in totaal vijftien maanden toekijken. Roemeratoe staat in totaal vier maanden aan de kant. Beide spelers hebben vier werkdagen de tijd om in beroep te gaan.

 1. Jefry Dijkstra is de revelatie bij Kloetinge, maar daarvoor moest hij eerst door een diep dal
  PREMIUM

  Jefry Dijkstra is de revelatie bij Kloetinge, maar daarvoor moest hij eerst door een diep dal

  KLOETINGE - Het was één van de opvallendste namen in de selectie van Kloetinge voor dit seizoen. Jefry Dijkstra werd, een jaar eerder dan gepland, doorgeschoven vanuit de jeugd en sindsdien gaat het snel met de vlugge buitenspeler. Zaterdag opent de Bevelandse formatie op bezoek bij SHO opnieuw de jacht op de hoofdklasse en na een mentaal zware periode, lijkt het kind van de club nu te kunnen rekenen op een basisplek.
 2. K(l)appen
  PREMIUM
  Column Barry van der Hooft

  K(l)appen

  Op de dag dat Kobe Bryant bij de tragische helikoptercrash om het leven kwam, bracht Milton Roemeratoe zonder dat hij het zelf door had een soort van ode aan de basketballegende. De verdediger van VC Vlissingen vloog heel eventjes tijdens het duel met FC Boshuizen, zoals Bryant dat ook kon. Alleen volgde bij de Vlissinger geen fraaie dunk. Roemeratoe, vaak de rust zelve, haalde vol door op het hoofd van een tegenstander, die op het gras klapte.