Volledig scherm
PREMIUM
Fleur Rademakers © Nicolai Peter

Fleur Rademakers rekent niet op WK-finale

ZAAMSLAG - Fleur Rademakers (25) uit Zaamslag mag gerust een diehard-supporter van het Nederlands vrouwenelftal genoemd worden. De speelster van IJzendijke (komend seizoen Zaamslag) was twee jaar geleden bij meerdere wedstrijden op het EK aanwezig. Of ze naar Frankrijk kan afreizen, is nog onzeker. Maar ze volgt het WK op de voet.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Hoek moet middenvelder Mbikulu weer een tijdje missen
  PREMIUM

  Hoek moet middenvel­der Mbikulu weer een tijdje missen

  HOEK - Lieven Gevaert was van plan om donderdagavond wat beelden te laten zien van Excelsior’31, om daarna op het veld nog wat tactische zaken te trainen. Maar tot een training kwam het niet, omdat de helft van de selectie in de file stond vanwege de tijdelijke afsluiting van de Westerscheldetunnel. ,,We hebben de spelers een individueel loopprogramma gegeven’’, zei de trainer. ,,Dat hebben ze netjes afgewerkt.’’
 2. Huwelijk
  PREMIUM
  column barry van der hooft

  Huwelijk

  Dat Ruud Pennings deze zomer bij Goes aan de slag ging als trainer, was vanuit zijn oogpunt logisch. De Vlissinger heeft nooit onder stoelen of banken gestoken in de derde of zelfs tweede divisie actief te willen zijn en na twee seizoenen bij Halsteren was dit een uitgelezen mogelijkheid. Binnen de Zeeuwse voetbalwereld waren er wel veel twijfels. Want na de jonge, vernieuwende en ontzettend ambitieuze Rogier Veenstra (32), was de overgang naar de gelouterde Pennings (nu 58) best groot. Dan hebben we het toch over een andere generatie, ook op trainersgebied.