Volledig scherm
Lionel Fitsch, hier aan de bal tegen FC Lisse, is aan zijn laatste maanden bezig bij Hoek. © Camile Schelstraete

Fitsch besluit toch te vertrekken bij Hoek

HOEK - Lionel Fitsch speelt volgend seizoen niet meer voor Hoek. De verdediger had voor de winterstop aangegeven nog een jaar bij te tekenen bij de derdedivisionist, maar heeft alsnog besloten om dat niet te doen. ,,Ik heb er lang over nagedacht en voel verder niet de behoefte om er veel meer over te zeggen’’, zei Fitsch.

De verdediger was voor de winterstop een vaste waarde centraal achterin. Na het ontslag van Dennis de Nooijer raakte hij zijn basisplek in eerste instantie kwijt. Voor het thuisduel met Harkemase Boys werd Fitsch gepasseerd door trainer Hugo Vandenheede, waarna hij direct naar huis vertrok. Na een gesprek keerde Fitsch terug in de selectie. Tegen Quick Boys was hij vervolgens invaller, in de duels die daarna volgden met Dovo, Eemdijk en FC Lisse was hij weer basisspeler.

Fitsch is niet de eerste speler die zijn vertrek aankondigt. Kyle Doesburg (Stedoco), Thomas van Renterghem (FC Lebbeke) en Sidy Ceesay (Avanti Stekene) spelen volgend seizoen ook niet meer voor Hoek. Jelle Klap vertrok tussentijds naar Goes. Van de huidige selectie hebben Jordi de Jonghe, Gert-Jan van Leiden, Fabian Wilson, Jonathan Constansia, Reguillo Vandepitte en Rik Impens bijgetekend. Met Goes-aanvaller Erwin Franse, die zaterdag in Hoek aan de sponsors werd voorgesteld, en doelman Nicholas Skverer (Woezik) zijn twee nieuwelingen vastgelegd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement