Volledig scherm
Walcheren keert zaterdag terug op de plek waar het afgelopen zaterdag al succesvol was. © Johan Van Der Heijden

Finales nacompetitie worden komend weekeinde gespeeld in Heinkenszand en Goes

VLISSINGEN – De laatste twee officiële wedstrijden in het Zeeuwse amateurvoetbal worden komend weekeinde in Heinkenszand en Goes gespeeld.

De finale van de nacompetitie voor een plaats in de tweede klasse tussen Walcheren en Zaamslag wordt zaterdag in Heinkenszand gespeeld. Aftrap: 15.00 uur. Dat is een saillante plaats, want het is de thuislocatie van Luctor Heinkenszand dat in de klasse van Walcheren en Zaamslag juist de grote favoriet was om te promoveren. Walcheren maakte afgelopen zaterdag een einde aan de promotiedroom van Luctor Heinkenszand.

De finale van de nacompetitie voor een plaats in de derde klasse tussen Groede en Victoria’03 wordt zondag in Goes gespeeld. Aftrap: 14.30 uur. Voor Groede wordt het de eerste keer dat het een officiële wedstrijd bij Goes speelt. Victoria’03 speelde er ook nog niet eerder, maar één van de voorgangers van fusieclub, VES’35, speelde er al wel eens.

Vrouwen

Het vrouwenteam van Hontenisse speelt de finale van de competitie tegen RKDEO zondagmiddag in Halsteren, op sportpark De Beek. Aftrap 13.00 uur. De inzet is een plaats in de eerste klasse van het zondagvoetbal. Het vrouwenteam van Dauwendaele speelt zaterdag tegen Reiger Boys 2 de finale voor een plaats in de tweede klasse in Klaaswaal. Aftrap: 14.30 uur.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement