Oud-burgemeester Wim Dijkstra van Vlissingen feliciteert Groene Ster-trainer Mohammed Ahrouch nadat zijn ploeg is uitgeroepen tot Sportploeg van het Jaar in de gemeente Vlissingen.
Volledig scherm
Oud-burgemeester Wim Dijkstra van Vlissingen feliciteert Groene Ster-trainer Mohammed Ahrouch nadat zijn ploeg is uitgeroepen tot Sportploeg van het Jaar in de gemeente Vlissingen. © Lex de Meester

Feyenoord Futsal houdt zijn Groene Ster-tintje: Ahrouch volgt Yaaqobi op

ROTTERDAM - Mohammed Ahrouch wordt de nieuwe trainer van Feyenoord Futsal, dat in de eredivisie van het zaalvoetbal speelt. De voormalig coach van Groene Ster Vlissingen volgt komend seizoen in Rotterdam Samir Yaaqobi op, die voor zijn stap naar Feyenoord eveneens trainer van Groene Ster was.

 1. Laten we Cody Gakpo niet te veel hypen
  PREMIUM
  COLUMN BARRY VAN DER HOOFT

  Laten we Cody Gakpo niet te veel hypen

  Wat hebben Davy Klaassen, Karim Rekik, Jean-Paul Boëtius en Quincy Promes gemeen? Het antwoord: ze debuteerden allemaal op dezelfde avond in Oranje, op 5 maart 2014 in Saint-Denis. Het Nederlands elftal, onder leiding van Louis van Gaal, had daar niets te vertellen tegen Frankrijk. Het werd 2-0 voor De Haantjes en de bondscoach koos mede naar aanleiding van dat duel voor het 5-3-2-systeem, dat op het WK in Brazilië een uitkomst bleek.
 2. Het paars-witte boek van Johan Vroegindeweij gaat na 13 seizoenen dicht
  PREMIUM

  Het paars-wit­te boek van Johan Vroeginde­weij gaat na 13 seizoenen dicht

  MIDDELHARNIS - De route vanuit zijn woonplaats Middelharnis naar het complex van Bruse Boys zou hij inmiddels misschien zelfs met zijn ogen dicht kunnen rijden. ,,Ik weet wel wanneer welke bocht komt, ja’’, lacht Johan Vroegindeweij. Komend seizoen neemt de centrale verdediger echter een andere afslag. Het paars-witte Bru-boek wordt na dertien seizoenen gesloten. ,,Uitwedstrijden naar Axel, Serooskerke of De Meeuwen, dat ken ik nu wel.’’
 1. Max Verstappen wint glijspektakel in Imola
  Play

  Max Verstappen wint glijspekta­kel in Imola

 2. Bekijk hier hoe Barcelona de eerste prijs pakt onder Koeman en met De Jong
  Play

  Bekijk hier hoe Barcelona de eerste prijs pakt onder Koeman en met De Jong